21 juni: Natuurinclusief Top

Kom woensdag 21 juni naar de eerste Natuurinclusief Top. Een breed netwerk aan publieke professionals, koplopers, denkers, doeners, bouwers, ondernemers en initiatiefnemers zal elkaar bij De Boerinn in Kamerik ontmoeten om met elkaar in gesprek te gaan over natuurinclusiviteit. Aanmelden kan onderaan deze pagina!

Programma

Er is een rijk middagprogramme met zowel plenaire inspiratiesessies als verdiepende workshops.U kunt deelnemen aan verschillende typen sessies in meerdere rondes, zodat u naar eigen behoefte een persoonlijke route kunt volgen.

VN-expert Jessica den Outer zal vertellen over de snelst groeiende juridische beweging van de eenentwintigste eeuw: Rechten voor de Natuur. Ook komt Pim Ketelaars van Heijmans het gesprek voeren over hoe een groot bouwbedrijf kleine initiatieven nodig heeft om de natuurinclusieve transitie in gang te zetten. Daarnaast kunt u advies ophalen over het financieren van natuurinclusieve projecten of deelnemen aan een gebiedsgerichte opstelling.

Nynke Laverman, muzikant en voordrachtskunstenaar, zal ons op scherpe wijze een spiegel voorhouden over onze relatie tot én met de natuur. Er is tijd om te wandelen, te ontspannen en om met elkaar kennis te maken. De dag wordt plenair afgesloten met een gesprek met Minister Van der Wal en ambassadeur Natuurinclusief André van der Zande.  

Wat haalt u eruit?

  • Nieuwe inzichten en tools voor publieke professionals, koplopers en/of innovatieve ondernemers.
  • Inspiratie opdoen in kennismaking met koplopers en vooruitstrevende denkers.
  • Leren over bijzondere samenwerkingen die de transitie naar een natuurinclusieve samenleving in gang zetten.

Praktisch

  • Waar: De Boerinn. Mijzijde 6, 3471 GM Kamerik
  • Wanneer: Woensdag 21 juni, 13:00 uur
 

Aanmelden

Aanmelden kan met onderstaande knop: