Actueel

23 november 2021 17.00 - 19.30 uur

Diner pensant

Locatie: Smaakpark te Ede

Vanwege de extra coronamaatregelen zijn de diners op 15 en 23 november vervangen door een online bijeenkomst op 23 november van 17.00-19.30 uur.

op uitnodiging

Onder leiding van Johan van den Gronden, onafhankelijk voorzitter van het Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving (OFL) gaan bestuurders, DG’s en leden van een bestuursraden uit verschillende domeinen uit de samenleving (denk aan energie, gebouwde omgeving, landbouw, infrastructuur) met elkaar is gesprek. De tafelgenoten geven hun visie op een Natuurinclusieve toekomst, de knelpunten die daarbij worden gezien en het leiderschap dat nodig is om daarin verder te komen.

De opbrengst wordt verwerkt in een contourenschets die eind dit jaar aan de Tweede Kamer wordt gezonden.

Afgelopen evenementen

7 oktober 2021

MEEDENKSESSIE AGENDA NATUURINCLUSIEF THEMA’S, TRENDS EN TAFELGENOTEN

op uitnodiging

Op donderdag 7 oktober organiseert het Consortium Agenda Natuurinclusief een ‘Meedenksessie’. Doel is om met diverse maatschappelijke domeinen in kaart te brengen wat de grote trends en thema’s zijn in een domein, als het gaat over het natuurinclusief maken van Nederland. Onder domeinen worden de landbouw, water, energie, vrijetijdseconomie, de stad, de financiële sector, infrastructuur, en bouw verstaan.